Як обрати юридичну компанію

юридичні послуги для бізнесу

Мабуть, ніхто не бажає опинитися у центрі неприємних подій. Але, на жаль, ніхто не застрахований від ситуацій, в яких професійні юридичні послуги виявляться дуже доречними. Щоб врегулювати питання у бізнесі, захистити свої права та інтереси нерідко виникає необхідність звернутися до спеціаліста, який досконало знає закон.

Що ж розуміється під поняттям «юридичні послуги»?

Що таке юридичні послуги https://gallex.com.ua/ знають усі, кому хоч раз довелося ними скористатися. У нашій країні, як і у більшості інших держав, існує принцип –  «незнання законів не звільняє від відповідальності». Самостійно осягнути всі тонкощі юриспруденції досить складно, а тому люди вдаються до кваліфікованої юридичної допомоги.

Професійний юрист досконало знає закони, а тому може легко оперувати ними у вирішенні найскладніших і заплутаних справ.

Юридичні послуги Львів – хто може їх надавати?

Багатьох цікавить питання – хто надає юридичні послуги у Львові.  

На ринку юридичних послуг в м. Львів та й у цілому в Україні є багато суб’єктів, що надають юридичну допомогу, до них відносяться юридичні компанії, центри надання юридичних послуг, а також люди, які мають спеціальну юридичну освіту та досвід роботи у сфері права, а це – юристи та адвокати.

І юристи, і адвокати мають право представляти інтереси фізичних та юридичних  осіб, надавати юридичну допомогу. Але саме адвокатів та юристів, які надають юридичні послуги, найчастіше плутають потенційні клієнти. То ж у чому відмінність адвоката від юриста, який надає юридичні послуги?

Звісно, відмінностей багато, проте сьогодні зупинимось на відмінностях, що стосуються такого питання як види юридичних послуг, які можуть надавати юристи та адвокати.

правова допомога

Які загалом бувають види юридичних послуг?

До юридичних послуг відносяться:

  • консультування та роз’яснення з юридичних питань, підготовка юридичних документів;
  • супровід угод, юридична допомога у складанні договорів та зовнішньо-економічних контрактів;
  • реєстрація суб’єктів господарювання;
  • юридичні консультації з різних галузей права: розлучення, поділ майна, оформлення спадщини, допомога при дорожньо-транспортних пригодах;
  • судове представництво та  правовий захист.

У більшості випадків юристи – це молоді спеціалісти, які допомагають в оформленні документів на нерухомість, надають юридичні послуги для бізнесу, консультують та здійснюють представництво в судах у малозначних спорах.

Адвокати – досвідчені правники, які отримали відповідне свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю та мають право надавати усі види юридичних послуг та захищати інтереси своїх довірителів у судових справах будь-якої складності та рівня.

Юридичні послуги для бізнесу

За юридичними послугами звертаються як фізичні так і юридичні особи, які вважають, що їхні права  були порушені. Окремим видом юридичної допомоги є юридичні послуги для бізнесу.

Для чого бізнесу звертатися за юридичною допомогою?

Більшість правових питань може бути складно вирішити самостійно, без залучення грамотного юриста, який спеціалізується у конкретній галузі. Навіть якщо на підприємстві є штатний спеціаліст, це не завжди є прямою гарантією того, що він зможе оперативно розібратися у справі, аби знайти рішення.

Спроби самостійно знайти вихід зі складної ситуації можуть призвести до значних збитків, які здатні позначитися на роботі компанії. Тому в багатьох випадках оптимальним рішенням буде звернутися за юридичною допомогою для бізнесу у центр надання юридичних послуг.

У яких випадках знадобляться юридичні послуги для бізнесу?

Правовий супровід та консультаційні послуги можуть знадобитися юридичній особі в різних ситуаціях, таких як:

  • під час реєстрації чи ліквідації фірми;
  • у разі виникнення спорів з контрагентами;
  • під час досудового чи судового вирішення конфліктів;
  • у разі внесення змін до установчих документів, розробки внутрішньої документації;
  • під час укладання важливих угод;
  • у разі виникнення трудових спорів, податкових питань.

Підсумовуючи, слід сказати, що головною метою юридичних послуг є вирішення проблеми клієнта. А тому варто бути уважним, укладаючи договір надання юридичних послуг.

Якщо ви займаєтеся пошуками висококваліфікованої юридичної допомоги та плануєте укласти договір на надання юридичних послуг, рекомендуємо вам обирати серед досвідчених та кваліфікованих спеціалістів.

Таких ви можете знайти, звернувшись у центр надання юридичних послуг у Львові, зазделегідь поцікавившись репутацією юридичної компанії та ознайомившись із відгуками її клієнтів.